Mood-art


Persoonlijk Leiderschap & Empowerment in Flow
 

(Persoonlijk)Leiderschap training met jouw team, organisatie en/of collega's

- Leer eenvoud aan te brengen in communicatie

- Hoe te richten op één doel wanneer er verschillende aanvliegroutes kenbaar worden door de mensen die ermee werken?

- Welke emoties gebruik je wel en welke niet, wanneer er menselijke strubbelingen ontstaan, zonder menselijkheid aan de kant te schuiven?

- Hoe creëer je cultuur met de verschillen tussen mensen, waarin iedereen gehoord en gezien wordt? Op een manier die bijdraagt aan het product of de dienst en het tevens bekrachtigt?

Onder andere op deze vragen en stellingen krijg je antwoord en een werkwijze die past voor iedereen.

Juist door persoonlijk leiderschap en empowerment bij ieder teamlid te ontwikkelen, ontstaan de beste werk strategieën in de dynamiek waarin jullie als team werken.

Een training van 3 dagdelen:

Deel 1 - Jouw persoonlijke informatiesysteem

Actieve training waarin je jouw intrinsieke motivatie helemaal zichtbaar maakt en borgt. Je leert vanuit authenticiteit te denken, voelen, communiceren en handelen.

Deel 2 - Verbinding creëren

Vanuit jouw persoonlijke informatiesysteem leer je veiligheid en vertrouwen te creëren in de relatiesfeer, cultuur en stakeholder management. 

Deel 3 - Innovatief denken

Leer creatief en innovatief te denken om het verschil te kunnen maken binnen jouw werkveld en jouw invloedscirkel te vergroten als individu en als team.


Vraag een oriënterend gesprek aan om te ontdekken of dit is wat jouw team nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen.

Mail naar info@mood-art.nl of bel 06 51 62 07 79