Mood-art


Persoonlijk Leiderschap & Empowerment in Flow
 

Training aanvullen met coaching?

Om snel effect te hebben, volg je een training van Mood-art. Daarin staat de basis en het uitgangspunt om jouw doel te behalen en zo Persoonlijk Leiderschap & Empowerment in Flow te realiseren. In de training leer je op je eigen tijd en tempo wat je nodig hebt en kan aangevuld worden met coaching, wanneer je net even wat meer reflectie of diepgang nodig hebt om het Persoonlijk Leiderschap & Empowerment in Flow te implementeren. Effectief en efficiënt zodat je meer tijd en energie creëert voor alles wat je leuk vindt en kunt gaan doen.

De realiteit creëren vanuit innerlijke vrijheid

Hier bij Mood-art gaan we in plaats van veranderen, voor groei en ontwikkeling en dat op een zo prettig mogelijke manier te faciliteren. Door jouw kracht die zich nu uit in volhouden en doorzetten anders te richten, bied ik jou de mogelijkheid om op een effectieve, efficiënte en plezierige manier te bereiken wat je wilt, zonder jezelf te hoeven veranderen of aan te passen aan de omstandigheden.

Het nog niet precies richten van jouw kracht kun je ervaren als 'dat er nog niet helemaal uit komt wat er in je zit'. Doordat het zich uit als volhouden en doorzetten (wat als het anders gericht is een prachtige eigenschap is!) met haast, drukte en moeheid als gevolg,  zijn er maar weinig mensen die er bewust gebruik van maken, door het te richten op de kracht zelf in plaats van het effect in de buitenwereld. De kracht is deels nog onbewust.

Het onderbewuste (onbewust zijn) wordt helaas vaak neergezet als een verzameling van belemmerende factoren. Terwijl er ook heel veel opbouwende en 'vergeten' bouwstenen in het onderbewuste opgeslagen liggen die de meeste mensen niet kennen en bewust inzetten. Eenmaal ontdekt, is groeien en ontwikkelen leuk, inspirerend en geeft veel energie, wanneer je er op een andere manier tegenaan kunt kijken. Vanuit overzicht en helderheid, afgestemd op wie jij bent en in relatie tot wat je wilt bereiken of "wat er van je wordt verwacht", zonder jezelf te hoeven veranderen of aan te passen.

Innerlijke vrijheid

De verzameling van een aantal factoren, waardoor je het vermogen hebt om een basis in jezelf te ervaren, die als jouw eigen baken functioneert. Ht leidt tot o.a. zelfvertrouwen, met beide benen op de grond staan, gerichte daadkracht, zelfwaardering, energie om in beweging te komen, etc.

Ontwikkeling van innerlijke vrijheid omvat o.a.:

  • de interpretatie van jouw gedachten en emoties
  • checken van jouw waarheid en wereldbeeld
  • volledig de aandacht leren geven aan wie je werkelijk bent zonder je te laten afleiden van oude gewoontes, zoals bv. pleasen, jezelf kleiner maken, compensatie gedrag, jezelf opofferen, etc.
  • de kracht van gevoel positief leren zien en gebruiken
  • het ervaren van de basis in jezelf in rust, vrede, vreugde, passie, vitaliteit, vrijheid, etc.

Alles is energie, altijd en overal in beweging. Innerlijke vrijheid geeft je de basis om prettig mee te bewegen in de beweging van energie (= alles), zodat het de realiteit oplevert die je graag wilt én je doet beseffen dat liefde, geluk, groei, ontwikkeling en expansie jouw geboorterecht is.


Coaching € 90,- incl. btw per uur (particulier) in combinatie met een training.


Wil je meer informatie of heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail naar Liesbeth@mood-art.nl of bel 06 51 62 07 79

Voor zakelijke trajecten op maat, neem contact op via info@mood-art.nl

Kijk voor beschikbare publieke trainingen of workshops en tarieven op de activiteitenagenda in de zij- / onderbalk of klik op het submenu.