Mood-art


Wat JIJ wilt, met gevoel én verstand als bondgenoot
 


Individueel traject waarbij ik je persoonlijk begeleid om van jouw gevoel en verstand weer je bondgenoot te maken!


 

Zitten jouw kritische verstand en jouw gevoel elkaar vaak in de weg?

 

Dat het altijd neerkomt op: een verstandige keuze of dat je alleen je gevoel volgt?

 

En dat er dan resultaten ontstaan die meestal een ontevreden gevoel opleveren?

 

Zorgt dat voor frustratie, dat het vaak niet gaat zoals jij het wilt?

 

Komt er o.a. daardoor niet uit wat er in je zit?

 

Word je er machteloos van omdat het lijkt alsof je iets mist of dat er iets niet aan jou klopt, waardoor je twijfelt…meestal aan jezelf?

 

 

Hoe zou het voor je zijn:

 

Dat je kritische verstand en je gevoel op één lijn komen te liggen, zodat er meer rust en duidelijkheid is in je hoofd en lichaam?

 

Als er dan toch frustratie of andere lastige gevoelens zijn, dat je dan bij machte bent, dit om te turnen naar wat je wel wilt. Zonder al te veel gedoe en geneuzel en mét voldoening en verbinding met jouw omgeving als resultaat?

 

Dat je tussen je werk, je gezin en sociale leven een fijne balans hebt, waar je je goed bij voelt en de aandacht eraan kunt schenken die je wilt.

 

Dat jouw leven loopt zoals jij het wilt en er ruimte is voor jou, zodat er wel uitkomt wat erin zit?

 

Dat je ontdekt dat je gewoon helemaal oké bent en klopt zoals bent, met al je (wat je nu ziet als) minnen en plussen?

 

Dat je zelfvertrouwen en vastberadenheid groeit, wat je energie geeft om in beweging te komen omdat je het voelt en niet omdat het móét?

 

Geen twijfels meer en zeker nooit meer aan jezelf!

 

Zodat het leven gaat zoals jij het wilt met verstand een gevoel op één lijn, als bondgenoot.

 

De vergelijking met de pump en de sneaker

Bekijk hierboven de video

 

Dat is mogelijk:

Met het individuele 1-op-1 traject Flow!

Waarin je door 8 onderdelen gaat, die jou als één geheel leert om jouw gevoel en verstand samen te laten werken, zodat ze je iets opleveren in plaats van beperken, zonder dat er ook maar iets van wat jij belangrijk vindt verloren gaat.

Het traject duurt 8 weken, waarin jij op jouw tempo door de 8 modules heengaat. Je gaat vanaf dag 1 het geleerde in de praktijk toepassen. Het zijn steeds kleine schakeltjes die meewerken aan het eindresultaat. Je haalt zo het maximale uit jezelf en jouw tijd.

Loop je iets vertraging op dan is dat geen enkel punt, wel ronden we het traject binnen 12 weken na aanvang af, om de effectiviteit te waarborgen.

Alle materialen (video’s, mp3tjes, extra oefeningen) blijven voor je beschikbaar ook na het volgen van het traject.


 

In het kort:

- 4 individuele sessies van 1 uur in Leusden

 - 8 modules met werkboek (PDF), oefeningen en dagelijkse inspiratie via mail

- Een licht en luchtige werkwijze, zonder in het verleden te wroeten

 - Meteen bij de 1e module resultaat van een goed gevoel over jezelf!

  

Dit is het resultaat aan het einde van het traject:

 

 

Hè hè! Adem uit……

 


  • Je hebt een basis in jezelf ontwikkeld, waardoor je je ook tijdens gedoe op het werk of wanneer je kinderen het bloed onder je nagels vandaan halen, in de basis veilig en rustig kunt voelen, op jezelf vertrouwend en vastberaden, zodat er direct ruimte ontstaat voor een oplossing waar iedereen tevreden over is.
  • De keuzes die je maakt gaan makkelijker, daar sta je met zowel je verstand als je gevoel helemaal achter, omdat ze in één lijn met elkaar staan en samenwerken. 
  • Je kunt erop vertrouwen dat je uitkomt bij wat je graag wilt. Mocht het toch anders zijn, dan weet je precies hoe je het zo snel mogelijk bij kunt sturen, zonder meteen helemaal van slag te zijn of dat je weer in de frustratie-modus schiet.
  • Je laat je nauwelijks meer afleiden door wat er buiten je gebeurt, omdat je in staat bent met je gevoel bij jezelf te blijven en het vermogen hebt je gevoel te sturen naar wat je wel wilt, ook al zie je daar in de situatie om je heen nog niets van. Je weet wel: Gedoe op je werk, kinderen die liever hun eigen gang gaan i.p.v. doen wat je ze vraagt, geneuzel om niks met je vrienden en vriendinnen, je partner die van alles van je vraagt waarvan je denkt ‘Kun je dat zelf niet even doen?’ Die dingen….You got this!
  • Je kunt liefdevol eerlijk zijn naar jezelf en jouw omgeving, omdat je weet dat je intenties puur zijn en dat je zelf invloed hebt op de uitkomst. Je bent gericht op een goede uitkomst voor jezelf én je omgeving, je weet wat je wilt en dat scheelt een hoop gedoe en niemand hoeft daarvoor iets in te leveren.                                                                                                                                                 Bijvoorbeeld: Je neemt even de tijd om met je kind te gaan fietsen en gaat onderwijl met hem in gesprek over zijn irritante gedrag en weet het gesprek zo te sturen dat je die lieve en rechtvaardige kant in hem aanspreekt en hij deze kant zelf ook gaat zien en dat het gedrag wat daaruit voortkomt inderdaad veel meer oplevert. Daarbij komt, dat je nu precies weet hoe je hem kunt herinneren aan deze sterke kant in hem, zodat je op de langere termijn niet meer steeds in gevecht of verzet gaat met het irritante gedrag. (Dit principe geldt niet alleen voor je kinderen ;-p)
  • Je weet dat frustratie, machteloosheid en alle andere lastige, haaks op je kritische en nuchtere Hollandse verstand staande gevoelens er voor je zijn om je te helpen. De negatieve gevoelens kun je binnen een kwartier voor jezelf omturnen en je gevoel en verstand op één lijn brengen om te realiseren wat jij wilt.
  • Je kunt zonder iets buiten jezelf nodig hebben, jezelf voorzien van energie om bij te tanken, je op te peppen en in beweging te komen om de volgende stap/actie te doen.
  • Door verstand en gevoel met elkaar te laten samenwerken als bondgenoten, ontdek je nieuwe mogelijkheden, waardoor je ervaart dat er nu wel uit komt wat er in je zit. Nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen, completere plaatjes, verbinding i.p.v. conflict, etc.

 

Dit traject vraagt om een investering van € 397,- (incl BTW)

 

 

Of een termijn betaling van 3 x € 145,- (incl BTW)

 

Merk je voordat je begint aan module #3 dat het echt niet bij je past en
dit telefonisch of via mail kenbaar hebt gemaakt,
dan krijg je je geld terug.
Mij heeft het de basis onder de rest van mijn leven neergelegd
Wat ik heb ontdekt gebruik ik nu nog steeds
Het leven met mijn gevoel en verstand als bondgenoot geeft me zowel rust, vertrouwen als energie
omdat er altijd weer mogelijkheden aandienen die me gelukkig maken
en nog meer energie én verrijking IN mijn leven geven
Elke dag opnieuw!


Veel gestelde vragen:

 1. “Ik denk dat het nog niet het goede moment is, en nu?”

 Dat kan, bedenk eerlijk voor jezelf of het echt waar is (zitten verstand en gevoel daarover op één lijn?) of dat je nu al een datum in je agenda kunt prikken wanneer je wel kunt starten. Helaas lost niks alleen maar met tijd op, het is de combinatie van de juiste acties doen in de tijd. Dat is wat dit traject jou biedt.

 2. “Ik wil nu echt een goede keuze maken, dus ik twijfel of dit wel de juiste keuze is?”

 Ga eens na bij jezelf: Herken je jezelf in dat er chaos ontstaat in je voelen en denken? Is het jou zelf al gelukt dit op te lossen? Herken je ook dat je verlangt naar het resultaat wat er omschreven wordt? Ja , Nee, Ja geantwoord? Klik op de button, dan gaan we aan de slag!

 

Ook kun je mij mailen (info@mood-art.nl) als er nog meer vragen in je op komen, waardoor je de keuze moeilijk kunt maken, dan kijken we samen waar de schoen wringt. Ik wil voor jou dat je succes en resultaat behaalt uit dit traject. Als er daarvoor eerst nog iets anders nodig is, dan zal ik dat eerlijk aangeven en kan ik je eventueel doorverwijzen naar één van mijn collega’s.

 3. “Ik weet niet of ik er genoeg tijd voor heb?”

Dit traject is erop gericht dat je IN je leven door de juiste (jouw) bril leert kijken en de juiste (jouw) dingen doet op de juiste tijd. Het heeft in mijn ogen geen zin om kennis te leren en er vervolgens niks mee te doen, dan heb je er niets aan. Vanaf dag 1 pas je alles toe IN je leven, zodat het ook geen extra tijd kost, dus juist dubbel benutte tijd. Dat kost niks, dat levert alleen maar op.

 De enige tijd die je investeert (dus extra vrijmaakt) is 1x per week de module en het werkboek behandelen (ongeveer 1 uur) en elke dag inspiratie variërend van 1-10 minuten en 1x per 2 weken een coachgesprek van 1 uur. (Enne…..dat is echt super leuk, want je gaat altijd met energie en rust de deur uit en dat lukt je niet in dezelfde tijd aan Netflixen of tijdlijnscrollen ;-p)

4. “Ik vind het een grote investering, zeker in één keer, wat nu?”

Gewetensvraag ;-): Wat kost het je als je blijft doen wat je altijd al deed?

>Gaat het om de vraag over het goede instapmoment, nu of later? Ga naar vraag 1 van deze veel gestelde vragen.

>Is het echt een geldkwestie; Je kunt ook in termijnen betalen.

>Is dat ook een probleem en denk/voel je echt dat dit traject jou zoveel gaat helpen, mail mij (info@mood-art.nl) dan even met jouw vragen en mogelijkheden, dan kijken we samen naar de oplossing.

 


 Op deze training zijn de privacy regels en algemene voorwaarden van kracht, deze zijn te vinden in de zij- of onderbalk van deze pagina.