Mood-art


Persoonlijk Leiderschap & Empowerment in Flow
 


Unlock Innerlijke Vrijheid - De Codes

21 t/m 27 oktober 2019

 

Videocursus voor het creëren van Innerlijke Vrijheid


Was je altijd al opzoek naar een andere manier om verder te komen, je verder te ontwikkelen of boven wat er tot nu toe in je leven is uit te stijgen?

Voel je dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt?

Wil je meer rust in je leven, zodat je minder het idee hebt geleefd te worden?

Wil je voor jezelf (en uiteindelijk ook voor je omgeving) een stabielere factor zijn?

Geloof je erin dat positief zijn een voordeel is?

Ben je opzoek naar nieuwe ideeën die echt het verschil maken?

Of bruis je juist van de goeie ideeën en weet je niet zo goed hoe je die neer moet zetten?

Droom je van een leven met leuke dingen en zo weinig mogelijk moeten?

Wil je van je gevoel een kracht maken?

Ben je bereid oude gewoontes los te laten en nieuwe ervoor in de plaats te zetten?

Wil je op een snelle, leuke, plezierige manier jezelf ontwikkelen, zonder eerst je bezig te houden met alles wat niet goed gaat, waar je niet goed in bent, wat eerst zou moeten doen om ergens te komen?


Herken je jezelf hierin? Dan...zou deze videocursus wel eens wat voor je kunnen zijn.

Lees gerust even verder...en grijp je kans om zo vrijblijvend uit te proberen of dit echt werkt voor je!

In deze gratis videocursus:

- Gaan we een kader scheppen, waar je de aandacht moet plaatsen voor het creëren van Innerlijke Vrijheid

- Ontdek je in 3 uur (je kunt het in delen doen) wat 'De codes' zijn en hoe je deze voor jezelf bepaalt

- Alle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar geleerd heb tijdens mijn studie(s) en (werk)ervaring, heb ik vereenvoudigd tot deze videocursus. Iets met cut the crab ;-) Iedereen heeft recht op deze Innerlijke Vrijheid en jij dus ook!

- Krijg je geen stappenplan uitgekauwd, maar ga je echt leren hoe jij Innerlijke Vrijheid bij jezelf kunt genereren, we gaan 'straight to the point'

- Gaan we vooral heel veel leuke en prettige ervaringen hebben, want dat is wat Innerlijke Vrijheid voornamelijk is

Een aantal redenen waarom Innerlijke Vrijheid zo belangrijk is:

- Innerlijke Vrijheid geeft je zelfvertrouwen een boost.

- Het geeft je rust en overzicht, helderheid in je hoofd en je gaat je gevoel en emoties veel beter begrijpen, waarderen zelfs ;-) en de vermoeiende emoties reduceren tot normaal en de leuke, gezellige en energie gevende gevoelens voeren de boventoon

- Het geeft je de mogelijkheid om gedoe en geneuzel uit je leven te schrappen (serieus....echt lekker is dat!)

- Je gaat zoveel beter je intuïtie (onderbuikgevoel) snappen en dat het aansluit bij 'Je hart volgen' en in je hoofd is het vaak veel helderder allemaal

- Het levert je ook nog eens op dat je veel beter weet wat je wilt, je aandacht daarbij kan houden (dat focus-ding ja!) en je meer energie hebt die je in kunt zetten om in beweging te komen de juiste dingen te doen (ook weer zonder geneuzel)

- En dat lekker met beide voeten op de grond en een gezond relativeringsvermogen

'Wat is het addertje onder het gras en waarom geef je dat zomaar weg...gratis?' Zou je nu kunnen denken.

Dat heeft 2 redenen:

1. Graag help ik mensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun creatief denkvermogen tot grotere hoogte willen doen stijgen. We gebruiken nog lang niet eens de helft van onze hersencapaciteit, omdat we nog (te) onbekend zijn met wat ons brein kan i.c.m. ons bewustzijn. Gelukkig zijn er veel ontwikkelingen gaande wat betreft onze kennis, kijk naar wat vooraanstaande wetenschappers, doktoren en therapeuten ons erover vertellen (Deepak Chopra, Joe Dispenza en Gregg Braden zijn enkele voorbeelden). Deze kennis moet voor iedereen toegankelijk zijn en tegelijkertijd schept het een nieuw kader voor het gebruik en zienswijze van ons bewustzijn en daarmee onze capaciteiten als denkend mens. Door deze basis (Innerlijke Vrijheid) voor ieder toegankelijk te maken, geven we een hele andere impuls aan ons leven en maken we creatief en innovatief denken beschikbaar. Zo zijn we niet meer druk met op elkaar reageren en bepalen hoe we ons ten opzichte van elkaar zouden moeten gedragen, maar gaan we samen nieuwe mogelijkheden ontketenen, met plezier, vreugde, verbinding en genot. De wereld verbeteren? Ja eigenlijk wel, want daar geloof ik in, in een leuke, creatieve, gezellige en toffe wereld waarbij iedereen elkaar stimuleert het beste uit zichzelf te halen.

2. Ja, ik ga ook een aanbod doen. Want zoals elk bedrijf een dienst aanbiedt, bied ik er ook één aan. Een 'deep dive' in Creatief & Innovatief denken, waarbij Innerlijke Vrijheid de basis is (dus dat is alvast mooi meegenomen!). Met meer uitdieping van het kader dat we gecreëerd hebben tijdens deze videocursus, coaching in het afstemmen op de codes en het aangaan van de mogelijke tegenslagen, het mechanisme van creatief & innovatief denken ga je helemaal begrijpen en toepassen, zodat elke situatie in je leven (leuk of niet leuk) bijdraagt en nut heeft voor jouw groei, ontwikkeling en expansie. En je je leven kunt sturen in de richting die je wilt, zowel zakelijk als privé én daarbij ook nog je creatief & innovatief denkvermogen inzet voor nieuwe mogelijkheden en opties die je nu nog niet eens kunt bedenken. Daarover later meer, als je wilt. Je bent dus niet verplicht om het programma Creatief & Innovatief denken af te nemen, het is een mogelijkheid, als je wilt en gemotiveerd bent ;-)Ik hoop echt dat je erbij bent. 

Ik heb er heel veel zin in, 

want het is voornamelijk ook heel erg leuk om deze stroom van energie te ervaren.

Haal het beste uit jezelf! Ik hoop tot gauw!